cf-Cum functionam

              

WhatsApp +447515967603 (Rom/Eng)

See the site in English here

Consultatii medicale la distanta: Telefon, Skype, Whatsapp, Duo, Zoom

Platforma noastra ajuta cadrele medicale si pacientii sa interactioneze eficient prin utilizarea la maxim a avantajelor folosite de technologie. Iata cateva avantaje:

  • Pacient: Economiseste timpul si costul cu transportul si cazarea si poate dobandi access la expertiza medicala mai ridicata.
  • Medic/Asistent/Specialist: Poate lucra de oriunde unde are access online si intr-un mod flexibil astfel incat sa isi poata aranja programul intr-un mod mai eficient.
  • Agent: Faciliteaza consultantiile medicale la distanta folosind technologia pe care o utilizam si organizand atat pacientii cat si personalul medical cu care lucram.

Exemplu de scenariu de colaborare:

Consultatia unui pacient online

Pacientul sau agentul acestuia (ruda, prieten, etc) programeaza data si ora consultatiei online prin platforma noastra. Daca pacientul poate sa utilizeze singur mijloacele technologice (computer, smartphone, telefon, etc) atunci nu va avea nevoie de un agent care sa faciliteze totul. Altfel va avea tot timpul nevoie de un agent care sa faciliteze tot procesul, de la inceput la sfarsit.

Pacientul sau agentul acestuia face online o programare pentru consultatia dorita pentru o data si o ora pe care o avem disponibila sau ne contacteaza si facem noi programarea, pe loc, la telefon.

Cand programarea este “rezervata” (inceputa) vom contacta noi pacientul sa lamurim la telefon toate detaliile, inclusiv plata consultatiei (metoda de plata, abonamentul daca e cazul, etc).

Odata programarea facuta si toate detaliile confirmate, pacientul primeste email de confirmare si email si text (sms) de atentionare cu 48, 24 si 1 ora inainte de consultatie.

Daca toate detaliile nu pot fi solutionate inainte cu 2 zile inainte de consultatie, noi vom anula consultatia.

Daca detaliile au fost solutionate si consultatia urmeaza sa aiba loc conform programarii, si atunci ea poate fi anulata fie de pacient fie de noi (pentru diferite motive). Consultatiile anulate de noi sau de pacient pot fi reprogramate sau rambursate integral daca nu sunt reprogramate.

Consultatiile anulate si nereprogramate de catre pacient pot fi rambursate numai daca anularea de catre pacient s-a facut cu 48 de ore inainte de consultatia planificata.

Inainte de consultatie cu 10-15 minute, pacientul trimite un mesaj pe WhatsApp sa instiinteze specialistul (doctorul) cu care a programat consultatia ca este pregatit. Ca si cum ar sosi la receptie si anunta ca a sosit si apoi asteapta. La ora stabilita specialistul va contacta pacientul prin metoda convenita (telefon, WhatsApp Video, etc). In acel moment consultatia incepe, si dureaza conform programarii.

Dupa consultatie, pacientul va primi un raport de consultatie si alte documente de care va fi nevoie (reteta, trimitere, raport medical, etc) in termen de o 24 de ore. Acest lucru se va face ori prin email ori prin alte mijloace electronice convenite de comun acord.